top of page

Šlechta krmí divou zvěř

Přejeme dobrý a produktivní den našim milovaným čtenářům! Jistě víte, že každá další akce, kterou pořádá palác, je zárukou kvalitní zábavy pro každého, kdo se jí neúčastní. Tím spíš pokud se jedná o akcičku venkovní. Naše hogo fogo smetánka se tentokráte rozhodla dráždit hada bosou nohou. Doslova. Vyrazili totiž do jednoho z národních parků, kde se rozhodli zabydlet a tvářit se, že jim to tam patří. Místní zvěřinec však nenechal nikoho na pochybách a ukázal lidské lůze, kde je její místo.


Nezůstalo pouze u štípanců od dotěrných komárů. První, co nás zaujalo, byla drobná nedorozumění, co se týkala přidělování stanů. Je to s podivem, ale Angelica Napolitano a její věrný bodyguard Atlas Amadeo Mancini, nesdíleli jeden stan. Ve skutečnosti jsou poslední dobou rozhádaní jako manželé po dvaceti letech, které spojuje už jenom nesplacená hypotéka. Atlas se tedy vnutil do stanu jiné dívky, aby nemusel spát pod širákem, jako prašivý bezdomovec. Co nás všechny v redakci rozesmálo, byl jeho neúspěch. Místo vřelého uvítání se mu dostalo pořádné rány pěstí a tak tenhle vypelichaný Ital zacouval pár metrů dozadu, načež se odplazil k chlazeným plechovkám s pivem. Pohled na to, jak si chladí natlučený ksichtík byl dojemný a jeden by ho skoro pomazlil. Na bodyguarda vskutku špatný výkon. S pivním úplatkem a kňučením "přícházím v míru" se nad ním obyvatelka stanu přece jen smilovala. A kdo že byla ta tajemná dívka? Dle našich zdrojů se jednalo o vcelku proslulou barmanku Sophii Porter. Inu holka musí mít ostré lokty. Není divu, když do jejího podniku chodí takoví vypelichaní dotěrní kocouři, jako právě Atlas. Ano, čtete dobře. Angelice se omrzel další milenec a zhrzelý Atlas si chodí léčit zlomené srdíčko do baru. Nebo do barmanky?


Co však člověk nevymyslí, ale musí napsat sám život, je následující útok divokých veverek, za které by se nemusel stydět ani Willy Wonka. Sophie pravděpodobně ukradla oříšek některé z těch rozkošných potvůrek a netrvalo dlouho a ze stanu se ozval pořádný řev. Veverky se pokusily mladou barmanku sežrat zaživa. Atlas však neváhal a hrdinně se pustil do záchrany. Což znamenalo roztomilé veverky pochytat a zahodit co nejdál. Jenže máme-li být upřímní, celé to vypadalo jako podivná osahávačka. Dokonce se domníváme, že to Atlas narafičil, aby si mohl "legálně sáhnout". Vskutku propracované, geniální a neotřelé! Druhý den spolu dokonce tahle dvojice odjela, takže veverčí prolamování ledů očividně zabralo. A soudíme, dle kruhů pod očima, že ta noc byla pořádně vášnivá!


U Italů tentokrát ještě zůstáváme, neboť Angelica vesele tokala se svým nejnovějším objevem. Mikael Ragnar Solberg měl však dostaveníčko ještě s někým. Jeho druhé rande byl rozzuřený jelenec, který bůhví proč pocítil vůči tomuto sympatickému Norovi strašlivou zášť. Nabral jej na své parohy a flákl s ním mezi připravené jídlo. Mikael by možná měl zauvažovat o dietě, protože stolní deska pod jeho vahou praskla. Vlastně to bylo štěstí, protože nepříčetný jelenec se přes stůl nemohl procpat k bezvládně ležícímu Mikaelovi a dokončit to, co začal. Na komičnosti přidávalo dětinské vřískání deprimovaného kuchaře. Roderick Mills se postaral o budoucí přátelské mezinárodní vztahy, neboť si dělal starosti pouze o připravené jídlo a nebohý norský princ mu byl zcela u zádele. Řval po strážci, který pušku v ruce zjevně držel poprvé. "Vždyť to celé rozšlape!" Inu tipujeme, že pod pojmem "to" myslel skutečně jídlo a ne pouze biologický odpad, kterým se Mikael téměř stal. Mimochodem asi vás to nepřekvapuje, ale onen otálející ostrostřelec je prý ten samý, co sejmul nos sochy krále Valentina. Asi můžeme být rádi, že místo jelence neodpráskl třeba královnu Evelyn.


Nejhůře rozhodně dopadla vrchní lékařka Felicity Marlowe. Ta byla jen o pár chvil po útoku zuřivého jelence, napadena pumou. Jaká smůla. Jeden z mála schopných lidí a během pár sekund je nejen vyřazena mimo hru, ba dokonce bojuje o život. Tady se naštěstí pušky chopil mnohem schopnější strážce a tak byla šelma zneškodněna dřív, než došlo k neštěstí. Smůlou Felicity však bylo, že společnost jí dělal Axel Danes, který se sotva dokáže postarat o to, aby mu neutíkali koně, tudíž že vůbec nezvládá první pomoc, nás ani nepřekvapilo. Místo toho, aby se pokusil zastavit krvácení, vláčel zraněnou lékařku zpět do kempu. Tam se naštěstí první pomoci ujmula Grace Bennet. Bývalá účastnice, ale především zdravotní sestra, která si nejspíš ani v nejhorších nočních můrách nedovedla představit, že její šéfová a mentorka se ocitne tak blízko smrti. Podle dosavadních informací je Felicity ve stabilizovaném stavu. Stejně tak je tomu i v případě norského korunního prince Mikaela Solberga.


Už jste slyšeli jméno Freya Holder? Tahle mladá dívka není jenom obyčejná brigádnice, která v paláci parazituje, ale především dcera našeho oblíbeného zahradníka. Jedediah Malachi Weiss by se jistě dmul pýchou, pokud by tedy Freya už po pár dnech strávených v paláci nezískala pověst nevymácháné držky, která uráží lidi na potkání. Karma je zdarma a ani ona se nevyhla dostaveníčku s roztomilým obyvatelem místního lesíku. Urzoun je hříčka přírody, co vypadá jako deprimovaný dikobraz. Jeho ostny pronikly látkou džínů nebohé Freyi a jejich vyndávání musela být doslova masochistická lahůdka. Stejně jako Axel, i korunní princ Japonska Niko Yoshida stojí jako zachránce za starou belu. Freye dokázali pomoci až přivolaní zdravotníci. Mimochodem není to trošku podivné, že se pan Yoshida dává do řeči s patnáctiletou dívkou? Jedediah by si měl na svou dceru dávat větší pozor.


O nic lépe na tom nebyla ani bývalá účastnice Michelle June Zoe Valderas. Ta se drží zuby nehty v paláci i když na její nálady není nikdo zvědavý. Aby zůstala zajímavá, tak se neváhá vyspat s kýmkoliv, kdo je k tomuhle traumatickému zážitku svolný. Vypadalo to, že její jedinou starostí během kempování budou mravenci, kteří jsou otravní, štípou a dokážou zalézt do záhybů vašich šatů, ale to je tak vše. Jak by to bylo krásné. Bohužel se stala obětí mnohem strašlivějšího zvířete, kterým nebyl nikdo jiný než pod obraz zhulákaný fotograf, který se představil jako Manuel Rodriguez. Stihl velice hrubě strčit do Grace Bennet a nutno upřesnit, že se dotkl jejího hrudníku, což tahle roztomilá brunetka těžce nesla, dokud neměla splné ruce práce s ošetřováním zraněných hostů a nepocítila, co jsou to skutečné starosti v životě. Fotograf se lámanou angličtinou pokusil Michelle přesvědčit, že by se měla svléknout a když dlouho odmítala a začala bojovat s agresivními a kousavými mravenci, rozhodl se situaci vyřešit po svém. Pozvracel jí boty a pak se odpotácel do jednoho ze stanů. Naši paparazzi vypátrali, že nám na jeho identitě něco nesedí. Nejen, že tohle bylo poprvé, co se nějaký fotograf s tímto zcela random jménem někde zjevil, ale prý byl až nápadně podobný egypskému korunnímu princi. Je možné, že si z nás Amon Cairo El-Sayed vystřelil? Asi bychom s ním měli sepsat nějaký ten rozhovor, co říkáte?


Akci tedy můžeme hodnotit jako celkem úspěšnou, neboť většina hostů vyvázla bez zranění. Nám tak nezbývá než se ptát, co plánuje Illéa udělat s bezpečností. Chápeme, že v paláci není už dávno bezpečno a tak se rozhodli změnit prostředí a musíme uznat, že tentokrát se žádný Rebel k modrokrevníkům ani nepřiblížil. Ovšem za jakou cenu? Jak dlouho to míní zahraniční hosté snášet? Samé otázky!


Zůstaňte nám tudíž věrní naši drazí čtenáři. Již brzy chystáme další článek, který opět vnese trochu škodolibého humoru do vašich nudných životů!


Vaše redakce časopisu Illesk




33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page