top of page

Kdo je v zemi nejkrásnější

-Tento článek obsahuje placenou propagaci.-



Plakáty, samolepky, kalendáře, magnetky a nově i ručně šité polštáře! Vítejte ve světě Gideona Illéi – jediného politika, který má koule na to vám kromě prasátka s ušetřenými penězi rozbít i vaše manželství!

Vážení fanoušci a obdivovatelé, máme pro vás absolutní lahůdku na trhu! Jistě žádnému bystrému očku neuniklo, kdo je v zemi zdejší ze všech v paláci nejkrásnější. Již od jeho ubytování v paláci se areálem rozléhá pisklavý jekot jeho zamilovaných fanynek a tak jak trumfuje u žen, tak dobře si počíná i při útěku před jejich rozzuřenými partnery! Ano, přesně tak! Všemi milovaný Gideon Illéa, který svým úsměvem a bohatým šatníkem dokazuje celému světu, že rod Illéa ještě nepatří pod květináč. A co je lepší než mít takovou ikonu na očích každý den? My vám nabízíme možnost mít Gideona nejen v mysli, ale i na stěně, ledničce, v peněžence nebo přímo ve vaší posteli, protože co by mohlo být lepší než zakončit náročný den položením hlavy na ručně šitým polštáři s obličejem někoho, po kom se nám třesou kolena i při čtení dlouhých projevů o státním rozpočtu?


Je vaše kancelář příliš nudná? Připadají vám obrazy se zátiším a nejnovější portréty krále Valentina příliš nevkusné a málo sexy? Ať už jste milovníky minimalismu, nebo naopak fanoušky výrazných barev, naše plakáty s Gideonem vám prozáří místnost i v období bouřek a mračna! Plakáty jsou k dispozici hned v pěti variantách od formátu A3 až po obří tapety, kterými rozhodně neurazíte ani manžela, který právě dorazil z dvanáctihodinové směny! Ideální dárek pro svou partnerku, kamarádku nebo třeba způsob, jak se po letech konečně zalíbit otravné tchýni! Pro děti od konce srpna i sešity ve formátu A4 v kroužkované vazbě.


A není pět variant málo? Tenhle Krasoň myslel i na vás! Právě totiž na trhl zamířil i zbrusu nový kalendář na rok 2356, kde se můžete pokochat hned 12 fotkama Gideona v zátiší přírody, v kostýmu policisty a hasiče, nebo třeba v kovbojském westernovém stylu. Tato nabídka je však limitovaná a výtisky jsou omezeny pouze do dva tisíců kusů z důvodu poruchy tisku nad jeho kouzelným úsměvem. Čas nabíhat na stránky, takovou příležitost si přece nemůžete nechat ujít!


Jestli jste si mysleli, že si Gideonovu plyšovou verzi můžete zakoupit jen ve stánku lunaparku, netruchlete. Malý Gideon je k dispozici rovnou se dvěma oblečky a psíkem v jednom za výhodnou cenu. Ideální společník pro zimní večery, do parku nebo mezi své přátele. Čas se pochlubit! Dle odborníků by tento mazel mohl sloužit i jako terapeutická hračka pro jeho pozitivní účinky na jeho majitele, na kterých byl produkt pár týdnů s jejich souhlasem testován. Doporučuje 9/10 terapeutů.


Zbystřete, novinka týdne! Právě dnes odstartovala výroba i ručně šitých polštářů kvalitního materiálu, aby kvalita odpovídala originálu! Ne každá máte možnost se v těžkých chvílích mít komu vyplakat na rameno, Gideon Illéa však takovému problému učinil přítěž. Vy se tak můžete probouzet každé ráno na princi z vašich nejdivočejších snů! Hned po doručení vám místnost zaplaví vůně jeho parfému jako bonusová pozornost od nositele nejhezčího úsměvu v zemi!


A to nejlepší na konec!

Pro prvních sto z vás, kteří si objednají jakýkoliv z těchto produktů, máme speciální bonus – Gideonův podpis zdarma! Už žádné falešné napodobeniny – budete mít doma kus opravdové historie! A pokud si chcete být jisti, že máte něco opravdu unikátního, doporučujeme sledovat naše exkluzivní edice, které budou dostupné jen po omezenou dobu.


Proč vlastně Gideon?

Možná se ptáte, proč je kolem toho všeho takový povyk. No, odpověď je jednoduchá: Gideon Illéa je jedinečný. V zemi, kde politika většinou znamená suché projevy a vážné tváře, Gideon přináší něco jiného – šarm, styl a hlavně neodolatelný úsměv, který by dokázal přesvědčit i skeptika o tom, že svět může být lepší místo. Tak neváhejte, přidejte se k zástupu fanoušků, kteří už dnes vědí, že politická scéna může být nejen o debatách, ale taky o radosti z každodenního života. A co je lepšího než mít kousek té radosti přímo u sebe doma?


Redakce časopisu Illesk

25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page